Bemutatkozás

3D nyomtatás és képzések * tréningek * pályázatok * energetikai és komplex napelemes rendszerek * külkereskedelem * 30+ projektpartnerrel, beszállítóval 32 év tapasztalattal 😉  TESTRESZABOTTAN SZOLGÁLTATVA ! A nap süssön ránk! ..abból jön az energia…

Tisztelt Látogató!

Köszönöm, hogy megtekinti weboldalamat! ( Egyszerű retro design, 90%-ban saját fotók és folyamatos fejlesztés jellemzi 😉 ! Mottóm: “Semmi sem lehet tökéletes, de törekszünk rá!”

Több mint 530+ cégvezetővel, döntéshozóval van illetve volt szakmai kapcsolatom képzések, pályázatok és a kereskedelem területén. Így sok cég életére, napi működésére, problémáira  ráláttam 31 év alatt. Érdekes projektekben és képzéseken több problémára találtunk közösen megoldásokat. Emellett a cégvezetőktől és a cc 9200 tréning-résztvevőmtől is sokat tanultam. A folyamatosan frissülő weblapomon  esetleírásokkal pl: 3D nyomtatók használata ,  “SAP” történet és hasznos információkkal várom Önt. Összegyűjtöttem azokat a területeket ahol szakértőkkel közös projekteken dolgozva meggyőződtem értékes tudásukról. Mondhatni: speciális, és az Ön cége számára is fontos területeken “VALÓS  megoldásszállítók”.

1991-ben a KOTK-n felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi végzettséget szereztem, amelyet az utolsó 3 évben, aktív külkereskedőként alkalmaztam is. 1992 óta tartok tréningeket folyamatosan.

Pályázati tanácsadóként cc 3 milliárd forintnyi vissza- nem térítendő támogatást szereztem 190+ nyertesemnek !Remélem hamarosan az ÖN cége is gyarapítja ezt a nyertes kompániát.

Ha ezen témákban szívesen továbbgondolkodna, vagy beszélne velem, kérem jelezze emailben, vagy telefonon.

További “értékteremtő” munkát kívánva,
Üdvözlettel:
Petrovszki Zoltán
pályázati fejlesztési tanácsadó, tréner ,főkordinátor
tel.: 06-30-9454-690 . email: zoltan@petrovszki.com

SAP” történet
Autóipari beszállító multicég SAP fejlesztő workshopján történt . A szünetben a tréningezett beszerzési munkatárs megkérte SAP fejlesztő specialistánkat , hogy egy időrabló feladatot (ami havi cc 15-20 órai munkájába került) meglehet e oldani a meglévő SAP programban. SAP fejlesztő specialistánk 10 perc alatt megoldotta a kérdést a megfelelő algoritmus beírásával. Így a beszerzési munkatársnak felszabadult éves szinten cc 170-200 órája ami a cégnek éves szinten cc 450-500.000 Ft munkabérköltség megtakarítást jelent. (SAP fejlesztő specialistánk több ilyen sikertörténetről tud beszámolni!)

A tréningek, képzések a meglévő modern marketing eszközeink segítségével és a jelentős szabad munkaerő kapacitásunkat kihasználva 2015-től marketing és értékesítési projekteket kezdtünk el. Segítve a fejlődni vágyó  ismerős KKV-k munkáját. 

Amennyiben fejlődni vagy vállalkozása bevételét szeretné növelni  beszéljünk a lehetőségekről!

Üdvözlettel:
Petrovszki Zoltán
pályázati fejlesztési tanácsadó, tréner, főkordinátor

tel.: 06-30-9454-690 .   email:  zoltan@petrovszki.com; petrovszkizoltan@yahoo.com

Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0