Munkaügyi és HR szolgáltatások

HR System Hungary Zrt a „bírságmentes” működésért !

df4w5Mint „gyakorló”cégvezető szembesültem azzal, hogy milyen sokféle jogszabályról kellene tudjak, és a gyakorlatban mindent betartva működtetni a vállalkozást !   Ez rendkívül sok időt tud elvonni tőlünk vezetőktől, amelyet az értékteremtő munkától vonunk el.

Sok hatóságnak van bírságolási jogköre és élnek is vele. A „nem tervezett” bírságok jelentős likviditási problémákat tudnak okozni. Ezt elkerülendő egy gondolatébresztő személyes videóban beszélek egy Önöket is érintő (mondhatni, húsba vágó) témában! Kérem nézze meg 3 perces videómat, igazi tapasztalatokat osztok meg Önnel.  link: Klikk ,és indul a videóm!

Click here to play video.

 

A HR SYSTEM HUNGARY ZRT. fő tevékenysége a humánerőforrás kezelés, melyet az illetékes Munkaügyi Felügyeletnél bejelentett, és a hatóság a céget regisztrált munkaerő kölcsönzőként tartja nyilván.

A dinamikus fejlődésüket mutatja, hogy a fő tevékenységük mellett, mérnöki szolgáltatásokkal kiléptek a nemzetközi piacra, és ebben a szegmensben is folyamatos megrendelés állománnyal rendelkeznek.

 

HR tevékenységükről:

A HR SYSTEM HUNGARY ZRT a minőségi HR szolgáltatás wgvw35mellett kötelezte el magát, melyet a magasan képzett kollégák tapasztalata, a minden igényt kielégítő informatikai háttér, és az ország egyik legjobb bér és ügyviteli szoftver (Kulcs-Soft Bér szoftver) biztosít. A foglalkoztatással kapcsolatos teljes körű adminisztrációt a legmodernebb technológiát képviselő úgynevezett felhő szolgáltatásban végzik. Saját dedikált szerverük és a szolgáltatóik biztosítják, hogy partnereik adatai a legnagyobb biztonságban vannak.

Szolgáltatásaik sokoldalú és rugalmas lehetőséget kínálnak, mind a részleges, mind a teljes körű munkaerő kiszervezést igénylő partnereinknek.

Tevékenységi körük, a foglalkoztatással kapcsolatos összes területet lefedi, így Ügyfeleiknek teljes körű HR szolgáltatást tudnak w35wgw3biztosítani. A folyamatos jogszabálykövetés, és felkészült szakembereik garantálják, hogy partnereinknél a foglalkoztatás végig a törvényes keretek között zajlik. Eddigi tevékenységük alapján, büszkén elmondhatják, hogy partnereiknek nyújtott szolgáltatásaikat az ellenőrző hatóságok minden esetben rendben találták, és a vizsgálatokat megállapítás nélkül zárták le.

 

Javaslatom: Egy személyes találkozó Mészáros Zoltán vezérigazgatóval. Megvizsgálják cégük helyzetét,  specialitásait . Ezt követően egy testreszabott, tételes ajánlatban végigszámolhatja a megrendelt szolgáltatás „azonnali” megtérülését és a forintosítható előnyöket .

Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0

Leave a Comment