Somadrin sószoba

Friss információk: Facebook:  Somadrin Sószoba-Pákozd       a

Telefon: 06 22 271 885 *email: pakozd.soszoba@gmail.com

*****Ajándékként adjon (kérjen) sószoba bérletet vagy HBS mérést ! Díszcsomagolásban adjuk át.*****

Vegyen egy jó nagy lélegzetet nálunk !   Regenerálódjon a Somadrin sós levegőjével !  

Évszázadok óta ismert, hogy egyes barlangok, illetve só barlangok és a sós tengeri levegő az emberi szervezetre, főként a légzőszervekre jótékony hatást gyakorol, amit a népi gyógyászat is régóta folyamatosan használ.

Pákozdon a  Bem utca 45-alatt ( régi gyógyszertárban ) kialakítottunk egy sószobát, ahol több ezer kilogramm sótégla mellett Somadrin oldatot is párologtatunk így a természetes sóbányák levegőjének előnyeit is nyújtjuk.
A Somadrin oldat egy telített sóoldat, amely csak természetes anyagokat tartalmaz alapja a tisztított só. Ebből egy kristályos szerkezetű oldat jön létre, amely felül is múlja a természetes barlangok hatását, és mindenféle helyhez kötöttség nélkül képes megvalósítani, úgymond “helybe viszi”, a só barlangok klímáját.

A Somadrin oldat magyar találmány, melynek feltalálása Somogyi István nevéhez fűződik. A nyolcvanas évek végén született, 1996 óta szabadalom védi.

Az oldat zárt légtérben, nagy párolgási felületű edényekbe öntve, mindenféle motorizáció nélkül ún. passzív módon, szobahőmérsékleten meginduló párolgása következtében alakítja ki a mikroklímát. A helyiség relatív páratartalma növekszik, a magas relatív páratartalom finom eloszlású aeroszol formájában van jelen. Az aeroszolos cseppekben elemi szinten megtalálhatóak az élettanilag kedvező ásványi anyagok, ezek a beszívott levegővel a légzőszervek felületére tapadva fejtik ki kedvező hatásukat. A levegőben lévő ionok töltése megváltozik, több lesz a negatív ion. A negatív ionizációnak és a magas párakoncentrációban oldott sókristályoknak köszönhetően erősödik a légzőszervek csillószőrös hengerhámjának aktivitása, ezáltal fokozódik az öntisztulás, enyhülhetnek, illetve megszűnhetnek a gyulladásos folyamatok.
Az oldat párologtatása során a levegő abszolút víztartalma lényegesen alacsonyabb, mint a csapvíz esetén. A levegő alacsony abszolút víztartalma szintén élettani jelentőségű. A viszonylag száraz levegő a tüdőjáratokban sok vizet tud felvenni a telítettségig. Az emelkedett vízleadás csökkenti a nyálkahártyák váladékának mennyiségét. Az így kialakult levegő hozzájárul a jó közérzet, a jó egészségi állapot fenntartásához. 

Mire jó a Somadrin sószoba?

  • Allergia, asztma és minden légzőszervi betegség, alsó-felső légúti lerakódások megszüntetésére.(A gond az, hogy egy-egy vírusos megbetegedés után a légutak nem tudnak kitisztulni, s ez további egészségügyi problémákhoz vezet.) A sóterápia a gyógyszeres kezelés hatékony kiegészítő formája.
  • A pollenekre allergiásoknak is sokat segíthet a terápia, amely makacs köhögés, asztma, krupp, hörghurut, arc- és homloküreg-gyulladás ellen is jó, mert a nyálkahártyát is regenerálja.
  • Bőrproblémák kiegészítő kezelésére is ajánlott.

Az egészséges embereknek azért is ajánljuk, mert:

  • erősíti az immunrendszert
  • segíti a szmog, és dohányfüst által a tüdőbe kerülő szennyeződések tisztulását

 

 

 

Köszönjük figyelmét!

Telefon: 06 22 271 885     

Cím Pákozd Bem utca 45

(régi gyógyszertár) 

E-mail: pakozd.soszoba@gmail.com

Nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 10:00-19:00

 Várjuk szeretettel! 

Friss információk;  Facebook: Somadrin Sószoba-Pákozd

„Céljához csak az jut el akinek célja is van” – Martin Luther King.

  A mi célunk az Ön és családja kényelmesebb, egészségesebb élete. Tegyünk érte együtt!

Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0

Leave a Comment