HBS mérőműszer

 

Kapjon információkat, visszajelzést szervezetéről,a

szervei működéséről sószobánkban !

* Megelőzés és harmonizálás *

 

A HBS mérőműszer úgy van megszerkesztve, hogy a legújabb elektronika segítségével mérni tudja a finom elektromágneses hullámokat, melyeket az emberi szervezet bocsát ki, a mért eredményeket analizálva egészen a test sejtjei által keltett rezonanciáig.

Az emberi szervezet sejtjei által kibocsájtott elektromágneses hullámok mérése alapján széleskörű áttekintést nyerhetünk. A HBS szkenner figyelmeztet az észlelt rendellenességekre, és arra, hol lehet az oka. Ez lehetővé teszi, hogy az életstílus kisebb módosításával időben reagáljunk az esetleges panaszokra, és a lehető legjobban harmonizáljuk a szervezetet.

 

A mérés nem tart tovább 1 percnél! Már ilyen rövid idő alatt is viszonylag komplex áttekintést nyer a szervezete állapotáról!

 

Az ELEKTROMÁGNESES HULLÁM 300.000 km/másodperc sebességgel terjed!

A HBS műszerből egy originál cél-software segítségével a mért eredményeket magyarázatokkal és kommentekkel kapjuk, amelyeket laptop képernyőjén lehet látni, esetleg ki lehet nyomtatni.

 

Összehasonlítás elve a HBS szkenner működésének megértéséhez

A HBS egyszerű működését a rádió hallgatásával lehetne összehasonlítani. A körülöttünk levő környezetben sok különböző frekvenciájú hullámot lehet fogni, de ha konkrét rádiót szeretnénk hallgatni, pontosan azt a frekvenciát kell beállítanunk, amelyen a kívánt rádió sugároz. Ha a frekvenciát pontosan hangolja be, a rádió rezonálni kezd, és Ön hallgathatja, mit sugároz az állomás.

 

bA HBS műszer működési elve

Hasonló elven, konkrét elektromágneses frekvencia hullámok mérése elvén működik a HBS műszer, csupán azzal a különbséggel, hogy úgy van megszerkesztve, hogy fokozatosan minden frekvenciát tudjon fogadni, majd észleli, mit sugároznak az egyes szervek, szövetek, sejtek. Ezeket a mért adatokat arányaiban összehasonlítja a tárolt 800.000 klinikailag mért adattal, majd kiértékeli.

 

Minden szervnek és sejtnek meg van az állapotának megfelelő elektromágneses rezgése, melyet fogni tudunk, és a számítógépes program segítségével megértünk. Az elektromágneses rezgés energiája hullámzik, amely a szervezete aktuális állapotától, a betegség stádiumától függ, és befolyásolja a sejtszintű táplálás mértéke. Ez a hullámzás az elektromágneses rezgésben nagyon kicsi, de mérhető. A HUMAN BODY SCANER olyan műszer, amely ezt tudja, és erről meg is győzi Önt.  A mérés díja 1500 Ft. Az eredményt amely cc 220 mérési pont adatait tartalmazza kérésére emailben elküldjük Önnek. Kollégánk a helyszínen 15-20 percben szóban ismerteti a mérési eredményeket és a javaslatokat.

 

 „Céljához csak az jut el akinek célja is van” – Martin Luther King.

  A mi célunk az Ön és családja kényelmesebb, egészségesebb élete. Tegyünk érte együtt!

Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0

Leave a Comment