Fehér Honvéd sajtóközlemény

Tisztelt Média!

Szeretném Önöket tájékoztatni, hogy:

2014| 12 | 31

SAJTÓKÖZLEMÉNY

SZOCIÁLIS GAZDASÁG FEJLESZTÉSE A FEHÉR HONVÉD SZOCIÁLIS SZÖVETKEZETNÉL

A Fehér Honvéd Szociális Szövetkezet 14,92 millió forint támogatást nyert a Szociális gazdaság fejlesztése – Az önfenntartást célzó szociális szövetkezetek támogatása a konvergencia régiókban című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretein belül. A 14,92 millió forint összköltségű beruházást egy egészségjavító sószoba létrehozására és működtetésére, 4 fő foglalkoztatására és képzésére, valamint egy komplex marketingkampány megvalósítására fordította a szövetkezet.

A TÁMOP-2.4.3.D.1-13/1 pályázat lehetőségeit kihasználva és további terveink megvalósítása érdekében létrehoztunk egy egészségjavító sószobát, amely garantálja a biztos gazdálkodás lehetőségét a szövetkezetnek. A sóbarlang egy hiánypótló szolgáltatás a térségben, az igazoltan egészségtudatos helyiség használatát alacsony díj ellenében tesszük lehetővé a térség lakói számára. Az átalakítás során kialakítottuk a Somadrin „sóbarlangot”, kialakításra került a homlokzat- és utcafronti rész, valamint a vizesblokk is. Berendeztük a sószobát bútorzattal.

A projekt keretében lefolytattunk egy komplex marketingkampányt, amely keretében kifejezetten a magánszemélyek körét célozta meg szervezetünk. A kampánnyal elsődleges célunk a cégimázs javítsa, a hosszú távú működés alapjainak megteremtése. A kampány volumene lehetővé tette, hogy a mikrotérség lakói mellett a térségben nyaralók széles rétegét is elérjük.

Elkészítésre került egy üzleti terv is, amely megvizsgálta a pénzügyi lehetőségeket, illetve kidolgozta szolgáltatáscsomagot, emellett tartalmazott egy konkurenciaelemzést is. A pályázat keretein belül nagy hangsúly fektettünk a pályázatba bevont 4 fő célcsoporttag képzésére egy olyan képzési csomag összeállításával, amely garantálja a megszerzett tudás hosszú távú alkalmazhatóságát. A pályázat megvalósulásával, az egészségjavító sószoba létrehozásával és működtetésével, a 4 fő foglalkoztatásával és képzésével, valamint a komplex marketingkampány megvalósításával szövetkezetünk árbevételét, valamint a partnereink számát közvetlenül növelni tudjuk, emellett magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani. A fejlesztés okán keletkezett többletbevételt további fejlesztésekre tudjuk fordítani. A pályázat nyújtotta lehetőségek kihasználásával jelentősen magasabb árbevétel érhetünk el, amely további fejlesztéseket eredményez, így biztosítva szövetkezetünk folyamatos fejlődését.

További információ kérhető:
Petrovszki Zoltán, sajtóreferens
Elérhetőség: petrovszkizoltan@yahoo.com; +36 30 945 4690
SOMADRIN Sószoba Pákozd
tel 06-22-271-885 ;
email: soszoba.pakozd@gmail.com
8095 Pákozd Bem utca 45 (volt régi gyógyszertár)

Facebook:
Somadrin Sószoba-Pákozd
Nyitvatartás : Hétfőtől-péntekig 10:00-19.00

Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Reddit0

Leave a Comment